Möblera om efter nyårs skumpan, Palmes dÓr..Jag brukar inte skriva om alkohol eller mat, men detta var jag tvungen att ta med. Det är ju snart dags att tänka på champagne till fest och högtiderna, och jag tror jag hittat min favorit. Flaskan är helt fantastisk snygg.

Skulle passa till soffan tror jag. Spelar ingen roll, jag möblerar om!


Tillverkare är Nicolas Feuillatte som dessutom har en väldigt snygg hemsida. Bara ha flaskan / flaskorna  framme innebär ju att man måste möblera om.

Tipset kommer från Alcadmics bloggaren och han skriver endast om alkoholhaltiga drycker.
Importör är Philipssons & Söderberg. Givetvis kan man ju ta ett alkoholfritt alternativ. Ett prisexempel på en Brut Rosé 2002  ( 97567 ), 1299: - och finns tillfälligt på systembolaget i Sthlm, Göteborg och malmö i utvalda butiker.

Kom ihåg att Pommac går lika bra ;-) Om det bara är bubblor du vill åt.


Bild, skärmdump och direktlänk till Champagne tillverkaren Nicolas Feuillatte.

Kommentarer

Lyx!!

Härligt!!


Trevlig helg


Maliin