Klassisk fågel som jag gillar.Den handgjorda lilla träfågeln i ek är fortfarande en av mina favoriter sen jag såg den för första gången. Det är ju Kristian Vedels lilla fågel som han började tillverka redan 1959.

De är så charmiga och varje fågel kan få sitt egna uttryck, genom att man kan luta huvudet litegrann. Man kan ju dessutom göra sin fågel till en pojk fågel eller flick fågel genom att vända på kroppen.Fåglarna finns i tre storlekar och två färger. Ursprungligen var det för att  göra en gestaltning av barn, föräldrar och farföräldrar som just de tre storlekarna kom till.
Jag som är totalt svag för fåglar har ju en av dessa, extremt högt upp på listan, över saker jag bara måste ha innan jag dör.

Me not like, me love!

Kommentarer

Så fina de är! Visst är det härligt med alla djur som dyker upp i inredningen just nu! Även om jag egentligen tycker att fåglar är lite läskiga så sitter det plötsligt en i porslin i mitt sovrumsfönster. Det känns bara så trevligt med lite sällskap plötsligt :)
/Stina.
Det är mina favorit också! Vill haaaa! Kram Emelie
Ypperligt tillfälle att utnyttja presentkortet då :) http://www.danskdesign.nu/architectmade-f%C3%A5gel-ek-m%C3%B6rk-stor-p-878.html?osCsid=6f275e469dfa63a0ef8c0dd00cfb4e82
Just det Irene, det blir nog så! Jag hoppas allt är bra med dig! / H