söndag 8 november 2009

Julstjärna med schysst känsla


Snyggt och annorlunda och jag tycker det ger en liten skön känsla när man ser den här justjärnan från Granit. Varje stjärna är ju dessutom unikt olik den andra eftersom den är gjord i tidningspapper. Jag tror att det är känslan av återanvändning som tilltalar mig. Hur som gillar jag den starkt och kommer hamna på min önskelista inför julen. Den kostar 169:- och som sagt hittar du den på Granit.

Bilder: Henrick Eriksson

Besök Granits hemsida här.

2 kommentarer:

Johanna.B sa...

Den är helt underbart fin. Den står på min önskelista också, tror faktiskt den står på mångas listor. Den är kul och lite nyskapande sådär. Är lite trött på allt typiskt juligt så den hör passar mig perfekt!

Kram
/Johanna

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.2
louboutin shoes
coach factory outlet
oklahoma city thunder jerseys
soccer shoes
cleveland cavaliers jerseys
michael kors outlet online
michael kors outlet
kate spade outlet
skechers outlet
ralph lauren outlet