Jul på LisebergIdag har jag, min mor samt några vänner spenderat hela eftermiddagen på "jul på Liseberg". Man blir ju lika fascinerad varje år när man går under detta tak av lampor i alla träd.

Julstämningen var kanske inte på topp då det saknas det där vita på backen. På Liseberg hade de dock sprayat alla granar med fusk snö, så det var snyggt.GRAN Prix 2009 pågick också, en tävling mellan några utställare om julgranspyntning och miljö, och det var allt från IKEA till NK som ställde ut. I tävlingen kan man vinna en resa upp till ishotellet.
Den fullstora julkrubban var kul att se, lika så alla barn som glödde i ögonen av förväntan och upphetsning. Ja det var en skön och trevlig eftermiddag i jul Göteborg. För öppettider gå in på Lisebergs hemsida.

Bilder : Henrick ErikssonKommentarer

Dahlarna sa…
Åh vad jag skulle vilja besöka Liseberg nu. Har varit på jul på Liseberg ett par gånger tidigare. Så mysigt & vackert med alla lampor! Hoppas att du får en mysig första advent! Kram
a-k sa…
Kul att se dina bilder därifrån. Ska försöka ta mig dit nästa vecka.
Åse sa…
Vi hade planerat att åka till Göteborg och fira jul och då hade jag planerat att besöka Liseberg, men tyvärr den resan blev inställd så det var kul att i alla fall få se lite fina bilder därifrån.
Ha en trevlig första advent!
Åh så mysigt! Skall tillbringa Luciahelgen där men då står först Peter Jöback på schemat. Får se om jag hinner en sväng till Liseberg.

Ha det så gott!

Kram Karin
Annika sa…
Så mysigt! Synd att jag bor så långt ifrån Göteborg. :) Roligt att få se dina bilder! Kram!