Erik Bush dukar upp för ILVA


Erik Bush är en av världens ledande blomster konstnärer och otrolig inom sitt område. Han gör nu fem dukningar för ILVA men jul och vinter tema. De olika dukningarna heter " Gold & White Christmas, Nature Christmas, Pompadour Christmas, Candy Christmas og Dark Christmas ".

 Erik Bush är nog mest känd för att anlitats antalet gånger av det Danska Konungahuset på diverse uppdrag. Han har även gett ut boken ”Kongelig Blomsterpragt” som berättar om blommorna till det danska kronprinsparets bröllop, både till mottagningen på Köpenhamns rådhus, festföreställningen på den kungliga teatern och själva bröllopet i Köpenhamns domkyrka. Så det är en välrenomerad man.
Har du möjlighet så åk till ILVA och kolla in dessa dukningar och alla julprodukter som ILVA har i sitt sortiment. Dessutom har de en tävling fram till den 14:e december där du kan vinna bord, 8 stolar och hela dukningen. Dukningen ovan heter " Pompadour" och här nedan kommer de andra 4 dukningarna i var sitt tema.


Har du inte möjligheten att besöka ILVA så gå in på ilva.se där de har sin webshop, där finns massor av inspiration och produkter.

Pressbilder från ILVA

Bild montage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Jag älskar ILVA. Tyvärr är man ju alldeles för sällan i Malmö. Men så fort ett tillfälle ges, så är ett besök där självklart! Får väl hitta på någon bra ursäkt att dra mig mot Malmö snart igen :)
Josefine sa…
Dukningarna är ännu mer inspirerande och vackra i verkligheten. Jag har nöjet att arbeta på ILVA så jag har tittat på de olika kreationerna ett antal gånger:)

Trevlig blogg du har, hittade hit via Room by sofie.

/Josefine- At home
Jag kan tänka mig dessa dukningar i sin miljö, fantastiskt. Jag kommer snart att recensera en bok om bordsdekorationer, som kommer väl till pass nu när vi börjar duka upp hemma och umgås mer över middagar. / Tusen tack för ditt inlägg! H
Var på dagarna bara innan denna skyltning. Skit osse. hade varit roligt att se.. får ta mig en tur.

Hoppas allt är bra!
Jannice
Hej!
Vad kul att du hittade till mig.
Tackar för detta tips allt med blommor är ju av intresse.
Hoppas att vi hörs igen.
Annika
: Annika : Hej, ja jag la till dig på min lista, då jag skriver om mycket trädgård på vår och sommar. Vi kommer säkert att höras ;-)/ H
AGENT 77 sa…
åh jag är galen i Ilva så snygg inredning helt i min smak,när jag köper hus ska jag shopa loss där BIG TIME:::tack själv, visst var det toppen dagar de styrt upp för oss..ha skön helg..hörs ses..kram E