BRAND DESIGN CENTER+. Top design under ett tak.Som ni säker sett på andra inrednings bloggar, var vi på BRAND DESIGN CENTER+ på besök under vår bloggträff i Göteborg. Ett imponerande koncept under ett tak.

Här finns det bästa inom formgivning, design och inredning. Man hittar tex denna fantastiska lampa ( nedan ) från moooi. Den kräver sin yta helt klart!Här hittar du varumärken som Poggenpohl, BanOlufsen, Moooi, Gaggenau, Agape m.fl. Jag tycker det är imponerande att de har det utbudet som de har och det är en speciell känsla att gå runt och kolla på alla möbler, kök och annat. Man blir ödmjuk inför vissa produkter som är skapade utav  duktiga formgivare.

Jag tänkte på en sak när jag gick runt där, att mycket som finns i butiken och showroom har en taktil känsla som drar dig till sig. Man vill känna på allt!!!Besök butiken om du är i Göteborg, gå in på deras hemsida och kolla öppettider, address m.m.
 Här hittar du länken till deras hemsida.

Kommentarer

Hej Henrick! Hoppas allt är bra med dig? Du har en superfin blogg :) Kram Emelie Wååg
Oj... dit måste jag ta mig! Vill gärna se vad jag missade!
Ja det är verkligen bra! Kan vara lite klurigt att hitta dit men det är väl värt det. / H
Åh är du också en nattuggla ;) Ja, jag är ju en gammal "Granitare", så det ligger mig alltid närmst om hjärtat :D Ha det gott, nu ska jag sova! Kram Emelie
Henrick sa…
Ja visst är jag en nattuggla, behöver väldigt lite sömn, sköt om dig!! / H
Kan bara hålla med att det är läckert att de lyckats samla så många stora på ett och samma ställe. Imponerande. Ta hand om din och lyft inte ett endaste milligram.
Javisst var det ett fantastiskt ställe! Det där köket för 1,5 miljon skulle man ha *skratt*

Jannice
Superfin butik! Vilken inspirationskick man fick där...

Coola lampor och fina miljöer :)

Ha det gott!
SOfie
Anonym sa…
Rena rama godisaffären för oss inredningsgalningar :)
Ja det är ett kanonställe, verkligen. Håller med dig Pernilla om att det är en godisaffär för oss inredningsgalningar, hahaha
Vill bara skicka en KRAM till dig, så länge sen vi sågs

Så kram på dig
Kul att du tittade in hos mig
=)


Maliin
Ja där fanns det en hel del som gärna hade fått följa med hem :) Lampan från Moooi var ju magisk.. men som sagt, kräver sin plats.

Jannice
Natasha sa…
Jag visste faktiskt inte att man kan köpa Moooi-möbler i Sverige. Deras produkter är verkligen helt fantastiska!
Jo det finns så mycket man ville ha från den butiken!
Kram Sandra
Vad kul det var att träffas Henrick! Jag antar att du liksom jag glidit runt med en ny kick av energi och känsla av gemenskap (i ren IKEA-anda hihi) ;)! Jag följer dig på Bloglovin' nu så jag inte missar nåt! Ha det. Kram