Nu knatar jag och går lite.


Nu när operationen är över så är det ju en ny stor utmaning jag har, nämligen att gå igen. Det är jobbigare än jag trott , trots att jag visste att det kommer bli tufft. Ångrar mig dock inte att jag gjorde operationen.
Själva ryggsmärtan är borta och nu är det stelhet och lite ömt men huvudsaken är att smärtan är borta. Jag har dock problem med nerverna ner i benet, men det går nog över när de växt ihop.
Men det går frammåt iallafall, ett steg i taget. Blir nya steg varje dag och hoppas jag kan vara igång till jul. Jag går ju miste om alla lökar som jag hade planerat få ner i trädgården, men får satsa på perenner nu till våren istället.

Kommentarer

Jerpa sa…
Kan du inte be nån kompis fixa lökarna då? Du kanske har för ont för att följa med dit för annars kunde du ju bara peka var varje lök skulle vara.
Vit som snö sa…
Håller mina tummar att du är igång till jul, kämpa på! Härligt att smärtan är borta!
Hade jag bott i din närhet hade jag genast hjälpt dej att få lökarna i jorden, älskar att påta i jord!!!
Här strömmar det in inlägg ser jag, såna coola saker du hittar. Ljuvliga glöggmuggar säger jag som börjar längta efter mysiga glöggkvällar nu! Och skrotkonsten var...kul!
Krya på dej! Kram Cilla