Lite lugnare på bloggenJag har haft problem med min rygg nu i bra många år, det visade sig vara frakturer och en trasig disk som jag gått med. På torsdag skall jag opereras och bli inne på sjukhus ett tag, så det kommer kanske bli lite tyst här i en vecka eller kanske t.o.m två. Men det kanske dyker upp något rätt som det är..

Det känns riktigt nervöst samtidigt en fantastisk lättnad. Jag ska ju äntligen få bli smärtfri efter 8 år. Undrar hur det känns...hm...
Bara dom får lappa ihop mig och slänga in lite skruv så räknar jag med att kunna börja blogga så fort jag kommer hem.

Kommentarer

Vad olik dig du var på bilden ;)
Gardenlife sa…
Oj... vad tråkigt...och samtidigt så skönt att få ordning på ryggen...hoppas allt går bra...håller utkik efter kommande blogginlägg... ser läckert ut med den nya tapeten...Ha det gott!
/Janne
Gott o få koll på grejerna. Håller själv på med en utredning och har fått remiss nu för en ryggröntgen efter typ 10 års krångel.

hur mår du efter operationen och hur lång var rehabtiden?

ha de gött!