söndag 4 oktober 2009

Jag blev kär i en budget tapet.


Jag föll direkt för den här tapeten som jag hittade på Rusta. Jag var där för att köpa hundgodis till mina killar och där ligger den! Totalt intensiv, svart och färgglada blommor! Hysteria! Men det var ju inget att fundera på, nu ligger den här i mitt kök och bara väntar på att få sättas upp. Ja i köket ja, många undrar säkert vad som ställt till det i mitt huvud, men den blir klockren där. Ska lägga in bilder då det är klart. Har dock ryggproblem så det blir nog nästa helg då jag får hjälp.
Nu undrar du säkert över priset? Rena fyndet 149 :- rullen och nonwowen.

Bild : Henrick Eriksson

4 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det blev riktigt snyggt med de där rostiga kloten! Synd att man inte kan göra lika med alla fotbollar som skräpar här hos oss;)

Tapeten var rikigt läcker. Snygg som fond någonstans.
Snön uteblev förresten. I andra änden av stan kom det massa slask, men här snöade det bara utan att det la sig. Synd. Men vinterdäcken är snart på om det kommer i veckan istället:)
Susanne

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Jag kan erkänna att jag också blev riktigt tokkär! Riktigt snygg och som sagt, nästan oförskämt billig. Undra hur kvalitén är? Har du någon erfarenhet av Rustas tapeter? /Emmy

Gardenlife sa...

Bara att hålla med....den var läcker... ; )
/Janne

Henrick Eriksson sa...

Jag har aldrig testat Rustas tapeter förut, jag har gjort lite gnuggtest och även hur den fungerar att vika, men det ser riktigt bra ut. Så fort den kommer upp på väggen ska ni få info!! Få se om den sitter uppe eller om den ligger i rullar efter golvlisterna;-)