Fantastiska jul!


De nya glöggmugarna från Rörstrand som heter Goderafton är ju helt fantastiska. Vad jag reagerade på först, förutom motivet, var hur snygg och bra storleken var på hänkeln, konstigt kanske du tänker. Men jag har så stora händer och det brukar ofta bli så att jag bränner mig på mugen efter ett tag då fingarana tar emot själva muggen, så därför blir man ju glad när det kommer en glöggmugg i perfekt storlek, perfekt hänkel och dessutom ett roligt motiv. Kostar 179 :- för 2-pack. Finns i butik nästa vecka. Äntligen glöggtider!


Plockade ihop lite av varje som jag gillar inför julen, både från Iittala, Rörstrand, BodaNova, MIKMAK och IKEA. Fråga gärna om det är några priser eller så ni undrar över.

Bilder: Iittala, Rörstrand, IKEA, MIKMAK, BodaNova

kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Hej! Hittade din blogg när jag sökte på de fina Rörstrandsmuggarna för glögg...hittar dem bara på företagssidor men du skriver att de kommer till handeln...vart!!!!

Lottan