Dom är underbara på Carlanderska.


Nu har jag fått göra min operation av ryggen. Det kommer nog bli bra då det läkt, trots att denna dag går till historien som min mest smärtfylda dag någonsin. Personalen här på Carlanderska är helt fantastiska. De har tagit väl hand om mig och min rygg. Kaffe narkoman som jag är, får kaffet serverat i liten silverkanna med virkat skydd mot värmen. Hur många sjukhus serverar sitt kaffe så?
Ja så nu ligger man här och blir ompysslad av denna otroliga personalstyrka.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Det är du värd, gott kaffe o snälla människor omkring dig!!!!Älskar dig!!! Puss från Mamsen
Anonym sa…
Hej!
Du är värd all uppmärksamhet och omtanke efter din operation.
Hoppas du ska slippa smärtan snart och komma tillbaka så sakteliga.......
Glada Kramar från Stockholm
Holger och Håkan.