fredag 16 oktober 2009

Dom är underbara på Carlanderska.


Nu har jag fått göra min operation av ryggen. Det kommer nog bli bra då det läkt, trots att denna dag går till historien som min mest smärtfylda dag någonsin. Personalen här på Carlanderska är helt fantastiska. De har tagit väl hand om mig och min rygg. Kaffe narkoman som jag är, får kaffet serverat i liten silverkanna med virkat skydd mot värmen. Hur många sjukhus serverar sitt kaffe så?
Ja så nu ligger man här och blir ompysslad av denna otroliga personalstyrka.

Bild: Henrick Eriksson

3 kommentarer:

Bull farmor sa...

Det är du värd, gott kaffe o snälla människor omkring dig!!!!Älskar dig!!! Puss från Mamsen

Anonym sa...

Hej!
Du är värd all uppmärksamhet och omtanke efter din operation.
Hoppas du ska slippa smärtan snart och komma tillbaka så sakteliga.......
Glada Kramar från Stockholm
Holger och Håkan.

zzyytt sa...

nike cortez men
hermes birkin
nike shoes
lebron james shoes
nike flyknit
nike epic react
nike air zoom
jordan 12
michael kors outlet
kd shoes