Rokoko byrå från Andreas Bruzelius Berger


Jag har skrivit om min vän Andreas Bruzelius Berger som förvandlar varje byrå som kommer i hans väg till fantastiska utstickare. Högblank rokoko byrå och tapetserade lådor med udda beslag. Allt gör han själv och letar ständigt efter ny inspiration. Den här byrån, som givetvis är grön, är höblank genom sprutlackering. Insidan , d.v.s lådorna går i avikande färg. Gå in på hemsidan och kolla in resten och besök hans blogg, länkarna hittar du här nedan.

Bild: Andreas Bruzelius Berger

Här hittar du hans möbler.

Och här hittar du bloggen!

Kommentarer

Brunkullan sa…
Tack för kommentar hos mig:)
Grönt har blivit en favvo hos mig också sista åren! I kombination med brunt, svart eller turkos tycker jag grönt är så fint!

Vårt hus är målat i lindblomsgrönt, så lime gjorde sig riktigt bra på uteplatsen:)

Lägger dig till mina länkar!
Susanne
Vackert med lindbloms grönt hus! Nu måste jag in och kolla hos dig igen så man kanske kan skymta lite hus.
Gardenlife sa…
Vilken "vulgo"... läckert ; )
/Janne