måndag 28 september 2009

Jag blir ju lite nyfiken på er...

Jag blir lite nyfiken på vad ni vill ha mera eller kanske mindre utav på min blogg. I den högra menyn finns en liten undersökning som jag lagt in, klicka gärna i något om vad du vill veta lite mer om. Det gör att jag kan lägga till lite extra av det ni tycker om. / Henrick

4 kommentarer:

Gardenlife sa...

Jag tycker att du redan nu har en trevlig mix i din blogg... ; )
/Janne

Henrick Eriksson sa...

Tack så mycket, det var kul att höra!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jag har svarat!
Tycker du har en fin blogg med trevliga inlägg. Men visst, lite mer från ditt eget hem skulle också vara skoj:)
Susanne

Henrick Eriksson sa...

Jag har ju hållt mig lite på "styleroom" men det verkar som jag får släppa till lite här på bloggen;-)