Högt gräs och härliga bär


Jag var i Stenungsund på jobb idag och lämnade då hundarna på landet, eftersom det ligger i närheten. Jag möttes av högt gräs (vad jag anser som högt iallafall) som var envist fuktigt. Insåg att jag var tvungen ta itu med det rätt omgående, men jag åkte iväg på jobb för att återkomma för att hämta upp hundarna igen.

Efter mycket om och men så blev gräset klippt. Man skulle behöva ha en hårfön på gräsklipparen som torkar ut det innan man klipper det. Det var jobbigt kan jag säga!
Det bästa med det var att man kunde ha små pauser och ta en näve Amerikanska blåbär, hallon och nån persika från buskar och träd. Helt plötsligt var det ju riktigt skönt att klippa det blöta gräset.

Måste nog skaffa mer frukt till nästa år så det blir ännu lättare att klippa gräset.
Har ju funderat över kivi, men den växer ju så enormt så jag vet inte var jag ska placera den...
Ja det var dagens bravader...

Kommentarer

Bull farmor sa…
Otroligt vacker bild!!!!!
Jerpa sa…
Jo det brukar vara ett helvete när det är blött. Dumt nog så drar man in i det sista så det blir både långt och blött.

Hur stora blir USA-blåbären?
Jordgubbar kan du få av oss då våra har förökat sig mer än dubbelt. Konstigt att man inte själv har blivit "skjuten".
Blåbären brukar ha en storlek 3 ggr större än "vanlifa" svenska. Lite sötare i smaken men det varierar mellan sorterna. Doch behöver man två buskar för att få bär, och gärna intill varandra så de blir pollinerade.