Vaknade tidigt, vilket kan vara fantastiskt.Denna helgen har varit otroligt fint väder. Vaknade tidigt idag, alldeles för tidigt, men det ger en ju en extra stund för sig själv på morgonen. Jag var på landet i helgen med min sambo och fixade lite i trädgården. Vi fick otroligt mycket gjort fast jag inte får lyfta tungt. Jag har ett litet problem med ryggen för tillfället. Men elkabla till dammar, ogräslanden och växthuset fick sig en slev av min entusiasm för att få ordning. Det känns ju vansinnigt bra när det blir klart.

Persikorna är nu som plommon i storleken, det går sakta men hellre det så dom får växa som dom vill. Rosor i form av både flammentanz,st Helena och HC Anderssen blommade ut i full prakt. Inte undra på att man knappt kan andas av allergin hahahahaha. Men vad är allergi mot det man får igen av alla blommor och grönska?

Kommentarer