onsdag 15 april 2009

Vackra frön i träden


Kan ju inte låta bli att visa en bild på ett träd som jag hittade i Hamburg. Fröställningarna hänger som julgranskulor över hela trädet. Jag blev helt förstummad av hur fin trädkronan var. En del kallar dom för feberträd, och jag har hittat dom i Malmö också. Skulle vilja ha ett i min trädgård men jag kan nog inte hantera ett 6 meters träd... Vackert är det iallafall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ut som ett sagoträd! Vackert!!!

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.2
canada goose jackets
ralph lauren uk
adidas nmd
coach outlet online
ray ban sunglasses
bottega
jordan 8
adidas outlet
canada goose jackets
ralph lauren outlet

Penyebab Telat Haid dan Solusinya sa...


The article is very interesting. And I also want to share articles about health, I'm sure this will be useful. Read and share it. Thank you very much :)

Obat Migrain Tradisional
Cara Menghilangkan Benjolan di Kelopak Mata