Leenden, citronträd och gamla lakan.

Nu kom kylan som jag befarade, snabbt, och över natten. Det kanske var nåt med magkänslan då jag svepte in citronträden med gamla lakan igår kväll.
Visserligen är det ju fantastiskt skönt med klar luft och solen på morgonen, även om "göteborgs kylan " verkligen känns. Det är ju inte som Dalarna då man har -20 och torr frisk luft.

Ikväll skall jag göra dekormålningar på väggarna till en nattklubb i stan. Blir mycket jobb men väldigt kul. Fast man har mycket jobb just nu så känns det riktigt bra. Vet inte om det är solen, våren eller att man bara kommit in i ett "stim". Men visst får man en extra energi kick den här tiden på året.

Mötte två personer, helt främmande, som log mot mig igår på stan. Är inte det ett vårtecken? Idag skall jag göra det samma, le mot minst två personer, för att ge tillbaka lite av den glada känslan.

Kommentarer