tag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post7482540400567760081..comments2023-12-17T21:13:19.610+01:00Comments on Kråks stuga - Inredning, livet i LA, diy, recept, trädgård & torparliv.: Dillkött på högrev. Här är mitt recept.Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post-6757092437707113522021-01-21T14:46:15.481+01:002021-01-21T14:46:15.481+01:00Bara en liten notering. 3 teskedar (a´5ml) blir vä...Bara en liten notering. 3 teskedar (a´5ml) blir väl 1 matsked (15ml).? Lättare att dosera rätt och mindre sölande.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post-42203175041391758352014-01-20T18:09:50.466+01:002014-01-20T18:09:50.466+01:00Jag provade ditt recept på dillkött igår och jag m...Jag provade ditt recept på dillkött igår och jag måste säga att det var det godaste dillkött jag nånsin ätit. Tack för receptet! KAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post-29801134790695784742013-05-07T09:04:12.534+02:002013-05-07T09:04:12.534+02:00En av mina bästa köksinvesteringar är en tryckkoka...En av mina bästa köksinvesteringar är en tryckkokare. Smaken blir fantastisk och dessutom kan man göra "långkok" oftare tex en vardag efter jobbet. Koktiden blir avsevärt kortare, man får prova sig fram. En favorit är tomatsås/soppa som blir fantastisk i både smak och färg. Smakar som den kokt en halv dag efter 20 minuter. :)Mianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post-16196963948092425372013-05-06T12:08:58.029+02:002013-05-06T12:08:58.029+02:00Sannerligen en ny variant av det dillkött jag är v...Sannerligen en ny variant av det dillkött jag är van vid. Det gjordes på kalvkött och kokades i vatten med salt och vitpeppar. Buljongen reddes med vetemjöl till lagom simmighet och smaksattes med ättika, socker och dill. Gudomligt! Blir sugen på att prova ditt recept...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post-20927191095445292602013-05-05T22:08:49.399+02:002013-05-05T22:08:49.399+02:00Tills köttet faller sönder:-), bara en sån sak, så...Tills köttet faller sönder:-), bara en sån sak, så gott och precis som mamma gjorde:-). Gäller att hitta det där ekologiska köttet bara, vilken tur du har som bor granne med en sådan bra bonde. Tack för recept! Monicahttps://www.blogger.com/profile/18326052574894625730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5994108698740057514.post-38912300945937105722013-05-05T19:02:16.515+02:002013-05-05T19:02:16.515+02:00Men vilken festmåltid du njutit idag!! Tack för re...Men vilken festmåltid du njutit idag!! Tack för receptet som jag ska testa framöver. Dessutom är det så fina bilder du tagit på hela härligheten;))<br />Ha det gott//KathrynAnonymousnoreply@blogger.com