Moodboards och pumpor
Från Pasadena, LA, kan jag jobba med allt som man kan göra via webb. Det vill säga allt från inredningsuppdrag, till social media för företag och mycket mer. Inte nog med det så hinner man otroligt mycket genom att ha 9 timmars tidsskillnad. Speciellt med alla telefonförsäljare som runger på dagtid i vanliga fall.

Just nu är det några hus i görningen igen, både för företag och privatpersoner. En av de roligaste sakerna som finns är att sätta ihop material, former, färger och ytor. Allt för att få rätt känsla i rummet eller den yta det gäller. Att tänka helhet och ta hänsyn till behov, livsstil och kundens sätt att vara i rummet.

Måndag idag och jag har försökt jobba från poolen, vilket gick åt helsike. Som mest hade vi 44 C, vilket gjorde att minIpad Pro inte ville jobba. Den blev överhettad på 8 minuter. Precis som jag. Så det har varit till att jobba inomhus idag.


Vi är ju snart i oktober, vilket syns i alla butiker här i LA. Det är ju Halloween snart. Det bästa just nu är alla pumpor som finns i matvarubutikerna och efter vägarna. Vilka färger, former och roliga utseenden det finns! Här på bilden är bara ett pyttelitet utplock som finns i matbutiken VONS bredvid oss.

Snart dags att stänga datorn och åka iväg och ta en liten öl för att coola ner lite. Ha en fin dag till dig som strax vaknar, och godnatt till dig som snart ska hoppa i säng.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer