Spännande trender. Ser fram emot en "nytt" material 2015


Just nu är det lite extra spännande med alla trender. Varför? Det händer så galet mycket just nu, både globalt och inom inredning och mode.

Ett av de materialen som känns absolut "nytt" inför 2015 är silikon. Vi har använt mycket silikon tidigare, men då mest som praktiska värmetåliga produkter eller smått försök att göra roliga flaskproppar m.m.. Nu får vi ett uppsving inom inredning också på silikon. Vaser, detaljer på möbler och mycket annat som vi kan få se redan mot sommaren. Kombination silikon och trä känns bra i magen. Lite skönt faktiskt som kontrast till så mycket hårda material som vi haft nu ett tag. Syftar på både metaller, sten, marmor och betong.

Men är det ett ord som du ska ha i bakhuvudet hela tiden så är det transparens. Nu talar jag inte bara om transparenta material, såsom glas, nylon m.m. utan också behovet att transparens som företag m.m. Vi vill se igenom, ha ärlighet, se klart.Den här veckan har jag varit och föreläst både i Stockholm och i Stenungsund. 2-3 timmar på varje ställe. Jag måste säga att det är bland det roligaste som finns att stå och prata om trender och färglära. Nackdelen är att jag blir helt uttömd på energi efter en sådan föreläsning. Men vad gör det när det är en ny dag i morgon ;-)

Direkt efter jul så ska vi tömma julrummet i butiken och göra trendutställningar i den lokalen. Det kommer även bli lokal för föreläsningar och utställningar av diverse sort. Det kliar redan i fingrarna, hahahahha.

Nu är det dags att börja plocka ihop lite här hemma inför morgondagen. Vi har ju 70 tjejer som kommer på tjejkväll i butiken, sen lördag och söndag är det fullt ös i butiken. Det är ju julmarknad i Henån på söndag så vi håller uppe. Jag jobbar hela helgen. 

Undrar vad jag ska ha på mig i morgon kväll. Antagligen nåt så avancerat som t-shirt och jeans, som vanligt. Måste verkligen sätta igång här hemma och fixa iodning om jag ska hinna med allt. Jag vill ju fira 1:a advent efter jag kommit hem på söndag, i lugn och ro.

Ha en fin kväll! Bilder: Sköna Hem och Haycom

Kommentarer