BIRD av Jacob Pugh

 
Visst är de fina. Jag som är helt såld på fåglar gillar de här. Jag köpte in ett gäng till butiken direkt jag såg dom. Nu är de på väg in i webshoppen och kommer i slutet av september. Bakom fåglarna står designer Jacob Pugh och samtliga fåglar tillverkas för hand.

De finns i valnöt och bok. Så fina att ha framme på bordet, i hyllan eller där man vill ha en fågel som piggar upp. De ligger redan i butiken så man kan förboka dom direkt när leveransen kommer.
 
Om de tar slut är det tre veckors leverans, då de tillverkas efter order. Men ett gäng har jag köpt in för direktleverans när de kommer. Skulle det fattas någon efter förbokningarna, så lägger jag en till order nästa vecka, men målet är att jag ska försöka ha fåglarna hemma hela tiden.. Jag la upp dessa igår i butiken och det verkar som fåglarna är populära i Norge, där det kom in order därifrån direkt.

 
De är 7,5 x 13,5 cm och alla har olika färger på lack över bröst och mage. Pris 435 kr styck.
Vad tycker du? Visst är de fina?!
 
Bilder: Jacob Pugh/moltazdesignshop
 
Ett samarbete med Kråks stuga samt moltazdesignshop

Kommentarer

Johanna sa…
De var väldigt snygga. En orange eller rosa hade jag valt!
Supersnygga! Och lite DIY-inspiration också!