Två rum och kök med smart planering


Mäklarfirman Eklund Stockholm New York har denna 2:an till försäljning just nu i Stockholm. Det är en lägenhet med stil och man har utnyttjat ytorna till max.

Något jag gillar speciellt är konst i köket, vilket många väljer bort i sina hem. En stor tavla eller ett konstverk kan lätt bli ett samtalsämne på middagen.


Att köksbordet fungerar som display för snygga böcker är coolt. En yta som man annars inte använder så mycket och eftersom köket går ihop med köket så blir det en del av vardagsrummet.


Det svarta glaset ger en snygg reflektion av ljuset och ger ett snyggt och elegant utseende till köket. Fint att man ökat volymen i rummet genom att inte ha överskåp.


Vardagsrummet, som är en del av köket, har få men funktionella möbler. Man har satsat mer på konst som möblerar rummet istället.


Sovrummet går i hotellrummsstil, vilket är otroligt populärt just nu. Gardinerna går direkt från taket, vilket höjer taket. Tilliggande till sovrummet ligger en walk-in-closet, ett val man nog gjort med tanke på förvaringen. Det brukar ju kunna bli lite trångt i en 2:a på 2 personer.

Riktigt snyggt enligt mig. Vill du läsa mer (så länge den ligger uppe) så kan du gå in på Hemnet.se eller på Eklund Stockholm New York´s hemsida här>>.

Kommentarer