Uj vilket spa hotell och uj vilken semester.


Jag befinner mig fortfarande i Thailand och har lite ledighet. Jag tänkte bara göra en uppdatering vart vi är och hur vi har det. Vi startade på Sala spa och hotell ca 40 min norr om Phuket stad. Jag firade min födelsedag där och vi bokade till en extra natt då detta var det bästa, både vad gällande service som inredningen.

Vi åkte sedan ner till Kamala, söder om Phuket stad, där vi befinner oss just nu. Inget för oss tyvärr så vi bokade till 4 nya nätter till på Sala spa och hotell innan vi avslutar i Bangkok.


Inredningen är fenomenal och har en skön och ren känsla över allt. Genomgående mullvadsgrått, kombinerat med vitt, betong och mörkt trä.

På bilden ovan ser du utomhus toaletten vid baren. Små detaljer, som italienska speglar, rullade handdukar och fågelburar (att kasta handukarna i) på ett vitt grusgolv. Helt i min smak!

Hela området har en svag doft av Lemongrass (citrongräs) då detta används i alla textilier, doftljus, kylda handdukar m.m. Jag skall återkomma när vi kommit hem med mer coola och snygga inredningsdetaljer från de ställen jag besökt.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Längtar verkligen till ni kommer hem och jag får se alla vackra bilder ni tagit!!!!!Men forsätt att ha det gott "därnere" så länge ni kan!!!/Kram Mamma
Sala spa låter som ett finfint ställe. Doft av citrongräs är ju så underbart. Bangkok kommer ni inte bli besvikna på, det är en sjukt häftig stad.

Jag har precis startat en reseblogg och skriver just nu om vår senaste tahilandresa. Fy vilken mersmak det landet ger :)
Fortsatt trevlig resa!
/Linda