Efter några timmar i Stockholm stad

Efter några timmars strosande i Stockholm innerstad hittade jag något jag gillade starkt. Det var patchwork mattorna som de hade på DIS.

Gamla mattor som sytts ihop på nytt och färgats in. Jag vet att det inte är någon nyhet, men jag tycker de var så otroligt snygga i sina slitningar och färger.

Mattorna är rejält stora och tonerna är harmoniska. Under denna lilla rundvanding passerade jag NK Home som verkligen fått sitt lyft med coola och tuffa inredningsdetaljer. Det roliga är att man nu kan hitta lite mer annorlunda produkter.

Ikväll blir det ett glas vin på det coola hotellet Nobis på Norrmalmstorg, som öppnade 1 december 2010, tillsammans med lite bloggare som är här för bl.a Formex. Det blir dock en tidig kväll då pressfrukosten startar kl 08:30 ute på mässan.

Så häng med i morgon!

Bilder: DIS

Kommentarer

Ska bli kul att läsa om Formex, eftersom jag inte åker dit själv denna gången.
Henrick, kolla in Deconation, de har många snygga mattor i patchwork!