Tips på annorlunda julklapps inslagning.


Martha Stewart är ju en hejare på pyssel och allt annat som hör hemmet till. Just nu kan man kolla in hennes hemsida för att ta del av alla hennes roliga och nyttiga tips inför julen. Jag tänkte visa dig lite tips på paketinslagning nu inför jul.

Moderna paket med hjälp av svartvita ark och tapeter som man ofta kan köpa i mindre lösa ark. Tillsammans med enkla band blir de väldigt fina paket. Klistra på pärlor eller en camé för en häftig effekt.


Använd kartor och tidningar från Asien tillsammans med pappersband. Det ger ett läckert utseende och lite annorlunda. Enkla kort i handtillverkat papper för att få "rätt" känsla.


Textilier i form av scarves, stickat och tyg kan bli riktigt roligt och snyggt. Och då kan man ju visa att man hänger med lite i stickat/virkat trenden ;-)


Jag är ju stort "fan" av naturpapper, då det är ett bra miljöval. Tillsammans med papperssnöre, en lackstämpel och en liten grön kvist, så känns det både traditionellt och gammaldags.


Vill man vara riktigt "inne" så kör du en eco jul. En stor trend för 2011 och du kan ju starta redan nu. Slå in paket i näver ( oj så hett just nu) och blad, använd papperssnören, kvistar m.m. för att fästa ihop.

Annorlunda och blir garanterat ett paket som kommer kommas ihåg på alla jular.

Kommentarer

Nice!

Jättefina tips
Blir grymt inspirerad!

Ha det gott

Kram

Maliin
Det är så fint så att man inte skulle vilja öppna paketen om man fick dem!
SUPERFRÄCKT :)
Had et gott i snön :)

Håkan
Leigha sa…
Oh...love this post! Full of great ideas.

Leigha