Ett lugnt spa mitt i stressen.


Precis när jag sitter och funderar över hur jag skall ta vara på de lediga dagarna efter jul så dyker det ner lite bilder från IKEA och Livet hemma bloggen. "Jul-spa" - ja det är nog det det får bli efter jul.

Redan nu börjar man fundera över nyårsaftonen, trettondagen och andra ledigheter och helger. Det är lite dumt med tanke på att vi inte kommit förbi julhelgen än. Det är ofta så mycket onödig stress runt storhelgerna.

Efter all stress och jobb som kombinerats fram till jul så är det nog dags att bygga upp sitt egna lilla spa i badrummet. Doftljus, knarriga handdukar och bra dusch/badcremer som kan ge lite energi.


Bilderna inspirerade mig till att försöka hitta ett lugn hemma i badrummet. När man varvat ner i badrummet kan man ju passa på att tänka över varför man stressade så mycket över denna julen och vad man kan göra bättre till nästa år för att hitta lugnet.

Färgerna  som använts är riktigt harmoniska och rogivande. Material som bomull, trä och andra naturmaterial ger verkligen ett lugn över allt. Det kombineras med vitt.

För att läsa mer och ta del av hur IKEA tänker med sin "jul-spa", gå in på bloggen Livet hemma, länken hittar du här.

Bilder: Press IKEA
Fotograf: Patric Johansson

Kommentarer

Jenny sa…
Det är många som kör "rakt in i kaklet" den här julen. Fint skrivet om julspa!