Vem är jag i rosa? Pink Project 2010.


Vem är jag i rosa färger. Den frågan ställde jag mig själv när utmaningen från Design & Inredningsbloggen och Hemmariket startade sin bloggkampanj Pink Project 2010 om hur man skulle inreda sitt hem i rosa.

Många andra bloggare har gjort samma sak, kolla in hos dem för att se hur de gjort och tänkt. Här är några; Purple area, Minh, Sara vill fara , Simplicity och många, många fler.

På övre bilden: fåtölj från Lathams Shop, mönstrat kakel från min favorit designer Karim Rashid, Glasfågel Anu Pentinen för Iittala, Alessi fågel, bord från ILVA i plexi, Viitrini ask från Iittala och kuddar från MIKMAK.


Det är viktigt att samla in pengar och sprida kunskap i detta ämne, lika viktigt som att göra det för andra saker som finns runt oss. Många stora stiftelser och fonder driver sin forskning på bidrag och gåvor och ofta är det så lite som behövs för att man skall göra stor skillnad. Det bästa är att du själv kan göra stor skillnad genom att skänka dina växelpengar i en bössa eller sätta in pengar till en stiftelse eller fond.

Tillbaka till min rosa inredning. Marimekko skål från iittala, textil metervara från IKEA, klocka från Alessi design Karim Rashid, överkast från Minh inredning och keramikskål från Rice.

Jag tror att detta återspeglar mig som person i rosa. Det är hur jag skulle inreda mitt rosa hem, i mitt rosa hus på den rosa gatan, i den rosa staden i en rosa värld.

Bilder: från respektive tillverkare och designer från texten.
Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bodil sa…
Vilket härligt rosa kollage! Vitriini finns med i mitt kollage också. Överkastet från Minh är ju helt galet vackert!
Bull farmor sa…
Härligt med rosa kollage!!!! Jag gillar verkligen YAYA kudden!!!!! Ha en bra dag!!
Nilla sa…
Fina saker! Extra förtjust blev jag i Iittala-sakerna och kuddarna. Snyggt!