Plastic fantastic!


Londonfödde konstnären Robert Bradford gör skulpturer av bl.a plastleksaker som gjort sitt. Det hela startade när han gick igenom sina barns leksakslådor för att rensa bort gamla förbrukade leksaker.Han lyckas verkligen få det riktigt snyggt och med rätt former och proportioner. Bra att det återvinns i något som skapar både ett emotionellt som ekonomiskt värde, då håller de länge vilket är bra för miljön.

Nu bär det iväg upp till Stockholm och skall förbereda mig för FORMEX och med allt vad det kommer att bjuda på. Det känns spännande och enormt kul att komma dit igen. Jag lovar hålla er uppdaterade med vad som händer på mässan!

Kommentarer

Nämen, det där såg ju hur skojigt ut som helst... En sån där jycke skulle jag kunna tänka mig att ha på en gammal och lagomt sliten sideboard.....

Ser fram emot rapporter från FORMEX.....

Kram Charlotte
Kul med konstnärer med barnasinnet kvar! Jag ser fram emot att få läsa rapporter från Formex, själv jobbar jag hela veckan och kommer inte hinna ta mig till mässan själv. Jag hade så gärna velat se montern som du har jobbat med, blev det någon färgglad och galen tapet? Snälla du ta kort så får jag se!
Härligt med folk som skojar till det!

Lycka till på Formex, ska bli spännande att se mer av den nya kollektionen!