Kungligt i sovrummet från Hästens.


Vi fortsätter väl lite mer med lite lyx inför Kronprinsessans Victoria´s bröllop.

Hästen, sängtillverkaren som är kunglig hovleverantör av sängar, har nu gjort en utgåva av limiterade sängar inför bröllopet. Sängen heter "Hästens Royal".

Sängen kommer med specialgjorda ben i ek, med en fot av borstad mässing. Hörnen på sängen har en stilistisk krona i borstad mässing, som är avtagbar. Sängens namn och fasthet är broderat på ena kortsidan.

Färgtemat matchar Prinsessan Victorias färgval inför bröllopet som är blå, vit och guld. Sängen kommer i marinblått eller den klassiska "hästen"rutan.

Bilden som är tagen på Skokloster slott tycker jag är helt underbar. Det enkla i sängen och sedan det totalt överdådiga i guld och mörkt trä.

Finns i butik till den 30 juni.

Bild: Hästens

Kommentarer

Bull farmor sa…
Där skulle jag vilja sova en natt.....!!
cattie sa…
Ja, den var riktigt tjusig! Jag har bara sovit i en Hastens-sang en gang (pa Hotell Anno 1647 i Stockholm) men det var den skonaste sang jag nagonsin har provat. Sov som en stock och det gjorde inte ont nagonstans nar jag vaknade! (usch, jag later som ett gammalt vrak :-), men jag brukar nastan alltid ha ont i ryggen eller nacken nar jag vaknar).