Ett hus i vitt


Idag blir det vila. Önskar att jag bara hade tillgång till denna fantastiska säng som står hos Rob och Gina McClelland i Sydafrika. Hela deras hem är snyggt, lättsamt och fräscht.
Husets är vitmåla och likaså insidan. Kombinationen med alla naturmaterial ger ju en enorm effekt.Högt i tak lyfter känslan av lätthet ännu mera. Mörkt trä med vitt är ju en otroligt snygg kombination i mina ögon.


Skulle gärna vilja ta ett bad där. Påminner om Alessis badkar som är ovalt i formen. Och kolla kranen! Så snyggt.


Utsikten är det ju heller inget fel på direkt. Jag skulle vara nöjd om jag bara fick hälsa på en helg. Med en sådan terass så flyter hus och natur ihop snyggt. Dessutom med alla slitna ytor och levande material.

Bilder: Inside.

Kommentarer

Bull farmor sa…
Väldigt vacker...där skulle jag också vilja bli inbjuden över en helg!!!!
purple area sa…
Ursnyggt, det här gillar jag!!
Vilket underbart hus, jag hade mer än gärna flyttat in omgående!
Instämmer med tidigare här, underbart fint hus! Precis så skulle jag vilja bo!
Så vackert! Gillar badkaret. Och terassen skulle jag inte tacka nej till...
studio karin sa…
Så vackert! Vilken härlig känsla du förmedlar :)
Jag skulle inte ha något emot badkaret där...