Sovrum med lite maskulin "Bohemian-Chic" känsla.


Sovrummet är ju en viktig del i hemmet, det är ju där man spenderar nästan halva livet. Vi har just fått reda på att vi fått en större lägenhet att flytta till i Augusti, och man smider planer för fullt för tillfället.

Sovrummet på bilden ovanför gillar jag, en blandning av "Bohemian-Chic" och lite maskulint iform av betong tak och lite råa ytor. Något åt detta hållet skulle jag kunna tänka mig. Bilden kommer från ett hem i Sydafrika. Det riktigt känns i färgerna.

Pallen som fungerar som sängbord är ju riktigt sliten och snygg. Jag vet bara att jag vill blanda allt modernt med massor utav loppis möbler som får renoveras upp med starka färger. Jag tänkte det nya hemmet skulle försöka göras så miljövänligt som möjligt, och inte bara springa iväg och handla nytt. Vi får se hur det går och vad min sambo säger ;-)

Bild : Inside

Kommentarer

Riktigt fin interiör med den råka betongkänlan.
Eva sa…
Vilken tur att mina väggar är "råa" i mitt vardagsrum...jag behåller dessa när jag tapetserar om !!!!
Jätteläckert sovrum...
och grattis till nya lägenheten! Vi kommer flytta till Danmark i maj och jag förstår precis vad du menar med "att smida planer" för nya boendet!!!

Sofie :)
Åh, vad roligt, grattis! Förstår att det smids planer för fullt! Är det i samma område?
Anonym sa…
Lycka till med den nya lägenheten! Ronny
Irene/ Proforma: Ja det är faktiskt i trappuppgången bredvid. Hahahaha,, vi verkligen stortrivs här och vill inte flytta längre än 20 meter. ;-)

/ Henrick
Åh vad spännande med flytt!