Köket som symbol.


Återanvända gamla saker är ju något jag gillar. Det här hyllsystemet i köket tycker jag är snyggt. De har använt gamla hyllor och satt ihop utan något som helst system. Blandat utav alla stilar vilket skapar sin egna personliga känsla.

Charmigt och lite galet. Idag är ju köket en form av status symbol, och man visar gärna fram det man har. Ex. globalknivar, designade kastruller och snyggt glas och porslin.

Dessutom har ju köket också blivit ett socialt rum, där vi umgås, lagar mat tillsammans och bjuder in våra vänner. Förr stängde man dörren om köket när gästerna kom, vilket inte sker idag. Snarare tvärt om.

Vad tycker du? Hur fungerar ditt kök idag, jämfört med ex dina föräldrars kök?

Bild: Inside

Kommentarer

Håller med riktigt charmigt! Vårt kök är ett litet studentkök så nu längtar vi efter ett större gärna med öppen planlösning.
Anonym sa…
Jag bara ÄLSKAR mitt nyrenoverade kök, trots att det är pyttelitet!!!!
Eva sa…
Jätteläckert, så där skulle jag vilja ha det hemma också!!!!!
Malin sa…
härlig förklaring :) som stämmer mycket väl, mitt kök är så synligt och går inte att stänga, men är ganska dålig på att diska och hålla det snyggt så jag brukar försöka hålla gäster därifrån ;) får utföra en skenmanöver med en extraordinär dukning eller något som håller ögonen borta från köket ,

Kram Malin
Mitt kök fungerar hur bra som helst, jag är jättenöjd med planeringen!

Jag vill inte ha det som på bilden, jag skulle inte klara av att se "oredan" utan vill ha allt bakom stängda dörrar! Det blir för rörigt för mig! :)