Alla tankars dag och magasin.


Idag är det inte bara Alla hjärtans dag, utan min egen "tänkar" dag, vilket det är på söndagar.

Efter att serverat frukost på sängen till min sambo, är det min egen lilla stund som gäller. En kopp kaffe, bloggen och försöka hitta lugn och ro. Det blir ju en hel del inlägg här på bloggen, vilket jag gillar att dela med mig utav.

Söndagarna är den där dagen som "blir över" i veckan, vilket är skönt då jag behöver lite "tanke" tid för planering, ideér och projekt. Jag ser det inte som om jag jobbar, utan som en dag med fritt tänkande.

Jag läser ju ytterst sällan inredningsmagasin, varför vet jag inte, men jag tror det handlat om att jag inte hittat någon jag vill premunurera på. Jag vill hitta ett bra magasin!

Mina funderingar ligger på Sköna Hem, Residence, Vårt Nya Hem och Elle Decor, så det är inte det att jag inte vill läsa.

Har du något tips på inredningsmagasin? Vilka läser du?

Kommentarer

Vad mysigt med frukost på sängen!

Det går i perioder för mig, vissa gånger läser jag inga alls och andra gånger blir det flera samtidigt. Har egentligen ingen direkt favorit just nu men Sköna hem, Allt i hemmet och 25 nya hem funkar alltid. Kram Sandra
Anonym sa…
Läser alla men prnumererar bara på Hus och Hem och Elle Interiör. Svårt det där jag är ett oekonomiskt freak som alltid köper lösnummer.
Ellendellen sa…
Jag tycker holländska vtwonen är fantastisk. Men vad jag har hört är det inte helt lätt att få en prenumeration till Sverige. Vi har den på jobbet så jag njuter av den där.. Men det är ett hett tips!
Proforma sa…
Har en prenumeration på Hus & Hem sedan många år tillbaka, den rullar på så att säga. Sedan växlar lösnummer mellan Sköna Hem, Recidence, Plaza... ja, de som bjuder på nåt särskilt fint just då!
Hoppas du haft en mysig Alla Hjärtans Dag!
Irene
Vilka härliga söndagar du verklar ha, det låter verkligen avkopplande!

Just nu tycker jag att Plaza Interiör är den bästa inredningstidningen, men det skiftar hela tiden. På Möbelmässan delade de ut exemplar av en ny tidning som heter Nordisk Interiör och den tyckte jag var helt ok, mer inriktad på design, så den kommer jag nog att testa igen.
Jag uppskattar verkligen era tips på magasin, i morgon skall jag titta närmare på dessa! Uppskattar det verkligen! / H
Josefine sa…
Brittiska Living Etc är utan tvekan den bästa inredningstidningen. Jag hittar alltid en massa inspiration där:)