Annorlunda hem i min stil


Ett makalöst hem stylat av Abargail Ahren. En hysterisk men kontrollerad inredningsstil med blandningar av ALLT. Jag är ju så faschinerad av graffiti i alla dess former och detta känns som ett hem inrett i graffiti stil på något konstigt sätt.


Blandningen av gammalt och nytt, design och loppis tycker jag är spännande och ger det där personliga som genomsyrar trenderna just nu.


Jag är ju inte mycket för cerise och rosa , men här ger det sitt och lyfter fram detaljer och markerar ytor. Damma detta hem kan inte vara så kul, men vill man ha det snyggt så får man bita i det sura äpplet.
Vill du se mer om skön graffiti? kolla här och här på tidigare inlägg.

Bilder av fotografen Mel Yates.

Kommentarer

Jag håller med, jag gillar verkligen den inredningen, den känns verkligen personlig!
Lillsnörpa sa…
JÄKLAR vad snyggt! Jag blir FÖRÄLSKAD! /Lillsnörpa
Proforma sa…
Verkligen annorlunda och egen stil! Härligt vågat!
Trevlig helg!
Irene
Johanna sa…
Det här gillar jag!