Växthus att njuta av.


Växthus är ju något som jag nyttjar för både vindruvor, tomater, meloner och blommor. Willab garden har massor av växthus att välja på, där har jag också köpt mitt, och kommer köpa mitt nästa. ( ja, jag vill ha ett till. )

Detta på bilden heter Euro Serre Gothic och ligger i prisklassen 26 995 :- för aluminium stomme. Finns sedan ytterligare 6 färger att välja på för en extra kostnad. Visst är det mycket pengar när man köper det, men uträknat på alla år man har glädje av det så blir det inte mycket. Det är ju spännande och kul att driva upp eget. Är du på väg att skaffa växthus rekomenderar jag att du tar en storlek större än du tänkte. I de flesta fall ångrar man sig att man inte tog till någon kvm.

Titta in på deras hemsida.
http://www.willabgarden.se/

Bild från Willabgarden.

Kommentarer

Bull farmor sa…
Åh va jag skulle vilja ha ett växthus som ser ut som detta!!!!!